Gå Tur Man Tillfälliga Läder Penny Loafers Andas Halka På Att Köra Skor Grönt

B071V3HY3W
Gå Tur Man Tillfälliga Läder Penny Loafers Andas Halka På Att Köra Skor Grönt
  • skor
  • läder-
  • <i>[structure] upper : leather uppers with detailed stitching throughout, genuine leather cushioned man-made foot bed makes you feel comfortable, hygroscopic and sweat releasing, germproof.</i> <b>[Struktur] övre: överdelar av läder med detaljerade sömmar hela gör äkta läder vadderade konstgjorda fot säng du känner dig bekväm, hygroskopisk och svett släppa, germproof.</b> <i>durable rubber outsole delivers traction on a variety of surfaces.</i> <b>tålig gummi yttersula ger grepp på en mängd olika ytor.</b> <i>slip-on design allows for quick and easy on and off.</i> <b>slip-on design möjliggör snabb och enkel på och av.</b>
  • [Lätt, flexibel och bekväm] präglade eller checker gummibotten, anti-slip, stötdämpning, lätt och mjuk, andas, bärbara och ser fantastisk.
  • <i>[workmanship] pure hand made , italian stitching vamp.</i> <b>[Utförande] ren handgjorda, italiensk sömmar vamp.</b> <i>the utility model has the characteristics of beautiful appearance, comfortable foot feeling, wear resistance, skid prevention, aging resistance, fastness, etc.</i> <b>bruksmodellen har karaktären av vackra utseende, bekväm fot känsla, slitstyrka, halkbekämpningen, åldringsbeständighet, beständighet, etc.</b>
  • [Bredd]: medium (b, m), klackhöjd: 0,5 (ca).
Gå Tur Man Tillfälliga Läder Penny Loafers Andas Halka På Att Köra Skor Grönt Gå Tur Man Tillfälliga Läder Penny Loafers Andas Halka På Att Köra Skor Grönt Gå Tur Man Tillfälliga Läder Penny Loafers Andas Halka På Att Köra Skor Grönt Gå Tur Man Tillfälliga Läder Penny Loafers Andas Halka På Att Köra Skor Grönt Gå Tur Man Tillfälliga Läder Penny Loafers Andas Halka På Att Köra Skor Grönt
Denna webbplats använder Clarks Rosilla Essex 261262934 Svart
Jag accepterar
All Sports United

Kundservice

Nordens största sportbutik

Leverans

- snabba fria leveranser

Vi skickar oftast din vara inom 1-4dagar. Fri frakt vid köp av varor för över 499:-*

PostNord

Optimala Womens Klassiska Vinter Kort Gnistrar Snön Boot Grå

Betalning

- säkra betalningar

Delbetala 3-36 mån, online- betalning, kontokort / kreditkort och på faktura.

Klarna

Lyckliga Kvinna Lkramses Mode Boot Tapenade

Retur byte

- fri retur fria byten

Du får 365 dagars öppet köp* från köpdatumet med fri retur och byte.

365 dagar

Läs mer

Registrera dig

- senaste nyheterna

Du får personliga nyheter och förmåner för dig och dina nära och kära vänner.

Nyhetsbrev

Yasilaiya Kvinna Tofsar Andas Gymnastikskor Läder Brutna Dagdrivaren Lägenheter Vita

Förvildade katter/TNR Husbil Kvinna Rätt Nina K200441 Svart
TNR Brinley Co Kvinna Chunky Häl Mandel Tå Faux Mocka Fotled Tossor Svart
Hur du tar hand om skygga kattungar

fredag 04 maj 2018

Hur du tar hand om skygga kattungar

Textstorlek

Att ta hand om skygga kattungar påminner på många sätt om att ta hand om skygga vuxna katter, men det finns ändå en del skillnader. Som regel går det snabbare att socialisera en kattunge än att socialisera en vuxen katt och man kan också gå lite snabbare fram, där man med vuxna katter bör låta katten ta första steget, kan man med kattungar vara den som tar initiativet till klappning och dylikt.

Kattungar ska inte hållas ensam. Optimalt är två eller fler kattungar som redan känner varandra hålls tillsammans, på så sätt ger de varandra trygghet och de kan tillsammans vänja sig vid allt det nya ovana. Givetvis händer det att en kattunge måste tas in ensam, men det är inte optimalt och man bör försöka para ihop den med en annan kattunge under förutsättningen att båda blir vaccinerade innan de träffas och att de inte lider av smittsamma sjukdomar.

Oftast kommer kattungar direkt utifrån och det är då bäst att de får vara i ett rum själva under en period. Det finns flera skäl till detta; dels till att förebygga ev. smitta av ohyra eller annan sjukdom och dels till att avmaska och vaccinera kattungarna samt observera om de äter, dricker, går på låda som de ska. Efter att ha avmaskat, vaccinerat och ev. behandlat kattungarna mot ohyra kan de så småningom bekanta sig med resten av lägenheten och eventuellt andra katter. Man får inte glömma bort att kattungar i de flesta fall aldrig har varit inomhus och inte är vana vid människor, våra rörelser eller våra ljud. I ett litet utrymme känner sig kattungarna trygga.

När det gäller skygga kattungar (och även skygga vuxna katter) är det viktigt att vara lugn och harmonisk, katterna ser lätt genom vår fasad och märker vår oro och stress även om vi försöker dölja den. När kattungarna börjar känna sig tryggare är det dags för dem att utforska resten av lägenheten, mer om det nedan.

Inne i ”karantänen” är det bra om katten har någonstans att krypa in där den kan känna sig trygg. Däremot ska den helst inte ha möjlighet att gömma sig helt, utan det är viktigt att den kan iaktta oss människor från en plats där den känner sig trygg.

Idag genomfördes terminens andra nyckelträff i Svedala kommuns satsning på fritidshem “Lärande hela dagen – fritidshem för att alla ska lyckas”.

Tema för dagens träff var undervisning i fritidshem. Nyckelpersoner och skolledare fick lära sig mer om vad undervisning kan innebära i fritidshem, om undervisning och utbildning, om styrdokument, läroplanstexter och om olika undervisningsstilar.

Läs mer om Lärande hela dagen.

Första tillfället med Scratchprogrammering hölls för ett tjugotal entusiastiska pedagoger från skolorna i Svedala i matsalen på kommunens gymnasieskola.

På programmet stod en grundkurs i Scratch, där man bland annat fick lära sig att göra sina egna små spel.

Under kursen så hänvisades till Interestprint Under Svensk Flagg Aquila Höga Topp Action Läder Mens Skor

Förstelärare bloggar kan du följa Svedala kommuns förstelärare, och deras tankar och reflektioner om undervisning. På denna sida finner du en förteckning över samtliga blogginlägg som publicerats under hösten 2017, kategoriserade och sorterade så du hittar ett underlag för just de lärprocesser som pågår på din skola och för att möta just de behov som dina elever har.

Ekollon Kvinna Faux Chinchilla Krage Toffel Svart

Svedala kommun fortsätter att förbättra sin placering i SKL:s Öppna jämförelser – grundskola och är nu på plats 30 i Sverige och på plats 3 i Skåne. Svedala kommun har därmed klättrat 140 placeringar på två år!

Idag släpptes Sveriges kommuner och landstings nationella ranking över Sveriges skolkommuner – Öppna jämförelser – grundskola som fokuserar på elevernas kunskapsresultat. För att placera sig i topp i SKL:s rankning behövs både goda faktiska resultat och bra resultat med hänsyn till elevernas olika förutsättningar. Johan Lundgren, utbildningschef i Svedala kommun, är stolt över resultaten och över det arbete som sker ute på skolorna:

– Det ligger hårt och målmedvetet arbete bakom de resultat vi ser och jag är oerhört stolt över lärare, skolledare och personal som alla har bidragit till detta. Det är roligt att vi klättrar i Öppna jämförelser men det viktigaste är ändå att vi fokuserar på våra egna resultat. Vi är på väg och vi kan bli ännu bättre, särskilt när det gäller att höja våra meritvärden i kommunen.

Lise-Lott Nilsson, grundskolechef Svedala kommun, menar att det finns flera skäl till att vi klättrar i rankingen: