Ammazona Män Kvinnor Surf Beach Snorkling Sport Simning Dykning Strumpor Hud Skor Flamma Rött 3th4C

B073WRTKKG
Ammazona Män Kvinnor Surf Beach Snorkling Sport Simning Dykning Strumpor Hud Skor Flamma Rött
  • skor
  • elastiskt tyg
  • syntetisk sula
  • högkvalitativt elastiskt tygmaterial, bekväm och mjuk, minskar stress på lederna, stärker och toner, förbättrar hållningen
  • snabbtorkande, lätt, kort avsnitt av stranden strumpor, dykning strumpor, dykning skor, simma sportskor
  • personliga och andas multifunktionella skor, har vi flera storlekar och färger design för dig och din familj eller älskare eller vänner väljer
  • lätt gång vatten sko, bekväm slip-on design, mode och personlighet
Ammazona Män Kvinnor Surf Beach Snorkling Sport Simning Dykning Strumpor Hud Skor Flamma Rött Ammazona Män Kvinnor Surf Beach Snorkling Sport Simning Dykning Strumpor Hud Skor Flamma Rött Ammazona Män Kvinnor Surf Beach Snorkling Sport Simning Dykning Strumpor Hud Skor Flamma Rött Ammazona Män Kvinnor Surf Beach Snorkling Sport Simning Dykning Strumpor Hud Skor Flamma Rött Ammazona Män Kvinnor Surf Beach Snorkling Sport Simning Dykning Strumpor Hud Skor Flamma Rött

Adidas Originals Barn Superstar Sneaker big Kid / Litet Barn / Barn / Spädbarn Cblack Cblack Cblack
CMCOHOUSE, en professionell och hög kvalitet tillverkare, blir marknadens ledare och vinner customers'trust.

nopCommerce kan du använda rabatter för att ge dina kunder tillgång till specialerbjudanden. De kan appliceras på vissa kategorier, produkter, på ordertotaler och så vidare. Du kan applicera varierande villkor på dina rabatter, både färdiga och som pluginer som kan köpas från Chaco Kvinna Z2 Classic Athletic Sandal Blå Fred
.

Produkter i nopCommerce kan ha ett valfritt antal rabatter. Vid flera rabatter, kommer nopCommerce automatiskt att beräkna bästa möjliga pris för kunden baserat på alla tillgängliga rabatter och kundens grupptillhörighet.

Det vanligaste sättet att använda rabatter är en kupongkod. Kupongkoden anges av kunden på varukorgssidan, strax innan han/hon gör en utcheckning.

Obs: Det finns inga rabatter tillgängliga som standard i nopCommerce, så du kan skapa dem från grunden och följa din egen marknadsföringsstrategi.

Lägga till en ny rabatt

För att lägga till en ny rabatt går du till Promotions →Discounts och klickar på Add new .

Promotions →Discounts Add new

Ange rabattens Name .

Från rullgardinslistan Discounttype , väljer du ett önskat alternativ enligt följande:

Discounttype Assigned to order total Assigned to products Assigned to categories Discount applied to the category Assigned to manufacturers Discount applied to the manufacturer Assigned to shipping

Om du vill applicera Percentage discount (procentuell rabatt) på en order använder du kryssrutan Use percentage . Här kan du även lägga till maximal rabatt för att begränsa rabattbeloppet.

Percentage discount Use percentage

Alternativt kan du tillämpa Discount amount (rabattbelopp) på en order eller SKU.

Discount amount

Om du vill ange Start date and the End date (startdatum och slutdatum) för din rabatt använder du kalender-fältet i Coordinated Universal Time (UTC).

Markera kryssrutan Requires coupon code för att ge kunden möjlighet att ange rabattkod för att rabatten ska gälla.

Sfnld Kvinna Söt Sommar Blomma Flip Flop Rem Kilklack Strand Plattform Sandaler Vita onzfxol1OR
Baomabao Kvinna Slip På Reglagen Fluffig Fuskfuskpäls Platt Toffel Flip Flop Sandal Svart

Gustaf Rydelius, Miami Guerrilla Agency, Göteborg

Nyss hemkomna shanghairesenärer får något lyriskt i blicken när de får frågan om hur shoppingen var. För säg den som turistat i Kina och inte köpt ”äkta” designerkläder med sig hem. Förutom de mest simpla Versace t-shirts och Rolex-kopiorna man alltid hittar på marknader runt om i världen finns exempelvis även Gant, Peak Performance och Fjällräven nu att köpa i Shanghai. Och då snackar jag inte om dåliga kopior utan äkta (?) vara. För man vet inte riktigt varifrån jackorna kommer. Är det från samma fabrik som originalen eller görs det verkligen kopior på våra svenska varumärken? Och hur kan kineserna veta vilka märken som gäller? Kan det till och med vara så att företagen bakom varumärkena göder piratmarknaden med varor? För en tiondel av priset jämfört med här hemma i Göteborg är det inte konstigt att svenskar i Shanghai shoppar loss så plånboken glöder.

Men, vad har det då för betydelse för alla världens varumärken att det finns en bottenlös piratmarknad där högt värderad design slumpas bort till en bråkdel av priset? Och kan det överhuvudtaget vara positivt?

Under vårt besök grundade vi en egen teori. I länder som Kina där medelklassen har en exploderande tillväxt just nu borde företagen själva satsa på pirattillverkning och på så sätt bygga sitt varumärke starkt på nya marknader. I ett första steg blir då den nya medelklassen exponerad för varumärket ifråga och har faktiskt råd att köpa ett designat, västerländskt märke. När medelklassens köpkraft ökar och medvetenheten om varumärken också stärks faller det sig naturligt att konsumenterna vill ha äkta original istället för kopia. Något de också ser till att skaffa sig i steg två. För i just Shanghai lever piratmarknaden och originalmarknaden i symbios med varandra. Ferrari, Luis Vuitton och Omega har inga som helst problem att sälja sina snuskigt dyra produkter i eleganta boutiqer till smaklösa och nyrika kineser. Samtidigt kan alla drömmare och wanna be-kineser skaffa kopior och skapa sig en image av framgång och västerländsk air.

Frågar man kinesen på gatan vill ju alla leva ett västerländskt liv. Nyligen har dokumentärer på SVT med tydlighet visat hur kinesiskor står i kö till plastkirurger i väntan på skönhetsoperationer för att få en större näsa eller mer markerade, större ögon eller till och med längre ben. Europeiskt utseende anses finare. Man vill också kunna prata engelska vilket gör att språkskolorna tjänar grova pengar.

Nyhetsbrev

Få dagliga uppdateringar rabattkoder
Copyright © 2018 Joan Vass Linda Kvinna Läder Loafers Halka På Skor se Fler Färger Mönster Brons